Woonhuis

Wat mag u van ons verwachten?

Armadaclean is een dienstverlenende onderneming op het gebied van schoonmaak en facilitaire diensten. Al sinds 1999 in het business-to-business marktsegment en sinds 2013 ook voor de particuliere markt. Wij werken landelijk voor eenmalige, periodieke en specialistische opdrachten.

Voor dagelijks of wekelijks terugkerende schoonmaak- & glazenwasserswerkzaamheden staan onze vaste medewerkers klaar van Zuid-West Brabant (Breda-Oosterhout) tot Drenthe (Meppel-Emmen).

Hieronder leggen wij uit hoe u als particulier gebruik kunt maken van de diensten van onze glazenwassers.

Let op: deze service bieden wij alleen aan in de plaatsen Zevenaar, Apeldoorn en Staphorst.

Hoe kunt u als particulier van onze dienst gebruik maken?

  1. U meldt zich aan op het formulier onderaan deze pagina en wordt vervolgens vanaf volgende maand door ons ingepland voor de 1e wasbeurt. Wilt u dat we sneller starten, dan kunt u dit in het veld ‘opmerkingen of vragen’ vermelden en bekijken wij of u deze maand nog toegevoegd kunt worden aan de planning. Helaas kunnen wij dit dan niet garanderen.
  2. Uw ramen worden door onze eigen, gekwalificeerde glazenwassers gewassen: 4, 6 of 12 keer per jaar.
  3. Kozijnen worden ook altijd afgenomen
  4. We hanteren vaste prijzen voor elk type woning.
  5. Voor sommige zaken moeten we een toeslag berekenen, die u altijd vooraf hoort van onze glazenwasser. Denk aan een grote serre of lastig bereikbare schuine ramen.
  6. Wij laten na elke wasbeurt een nota achter in uw brievenbus en u betaalt eenvoudig achteraf per bank

Ook kunnen we uw dakgoot leeghalen en schoonmaken (na de bladval à €1,50 per meter) en bijvoorbeeld uw dakkapel, het houtwerk of trespa reinigen. Als u hiervoor belangstelling heeft geeft u dit aan, onze glazenwasser komt langs en geeft u na het opmeten direct de prijs door.

Heeft u kantoor aan huis en kunt u de kosten zakelijk verantwoorden? Dan kunnen wij u op uw bedrijfsnaam factureren. Geeft u dit s.v.p. apart aan in het veld ‘Opmerkingen of vragen’.

buitenzijde (inclusief omlijsting)boven + beneden
vrijstaande woning:€35,00
hoek/half-vrijstaande woning:€25,00
tussenwoning€20,00
Leeghalen / Schoonmaken dakgoot€1.50 per meter
Aanmeldformulier
Bezig met versturen