Werken bij Armadaclean

Welkom op deze pagina. Hier zijn de actuele vacatures te vinden. Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Laat vooral ook bij het kopje 'motivatie' aan ons weten waarom jij een goede toevoeging voor ons bedrijf bent.

Denk niet dat je te oud bent

Wij en onze klanten hebben juist een voorkeur voor mensen met veel (levens)ervaring die vooral een goede en professionele werkhouding laten zien.

Vacature 1: Schoonmaakmedewerker Zwolle (10-20 uur per week)

In Zwolle zijn wij op zoek naar een medewerker voor diverse objecten. Het aantal te werken uren varieert van 10 tot 20 uur per week, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. We streven ernaar een combinatie te maken van 2 objecten waar je op een middag/avond achter elkaar kunt werken.
Je start bijvoorbeeld om 15:30 uur op een school of kantoorpand waar we overdag mogen werken en gaat dan om 17:30 uur naar een pand waar we na kantoortijd onze werkzaamheden uitvoeren. Laat weten wat je mogelijkheden zijn, waar je drive en ervaring ligt en we gaan het gesprek graag met je aan! Op sommige panden werk je alleen op andere weer samen met een collega. Vind je 2 panden op een dag te veel? Dan zoeken we één passende opdracht voor jou.
Wil jij werken bij een leuk schoonmaakbedrijf in de regio Zwolle? Solliciteer nu!

Het gaat erom dat jij plezier in je werk hebt en onze klant blij is met wat je doet.Solliciteer nu!

Vacature 2: Schoonmaakmedewerker MEPPEL (10-20 uur per week)

In Meppel zijn wij op zoek naar een medewerker voor diverse objecten. Het aantal te werken uren varieert van 10 tot 20 uur per week, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. We streven ernaar een combinatie te maken van 2 objecten waar je op een middag/avond achter elkaar kunt werken.Je start bijvoorbeeld om 15:30 uur op een school in de Koedijkslanden en gaat dan om 17:30 uur naar een pand waar we na kantoortijd onze werkzaamheden uitvoeren.

Laat weten wat je mogelijkheden zijn, wat je drive is, waar je ervaring ligt en we gaan het gesprek graag met je aan!


Op de school werk je samen met meerdere collega's op andere panden werk je waarschijnlijk alleen. Vind je 2 panden op een dag te veel? Dan zoeken we één passende opdracht voor jou. Het gaat erom dat jij plezier in je werk hebt en onze klant blij is met wat je doet.
Wil jij werken bij een leuk schoonmaakbedrijf in de regio Meppel? Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Vacature 3: Schoonmaakmedewerker Hattem en/of Elburg (Elburg 6,75 uur/wk, Hattem ong. 10 uur/wk)

We zoeken voor Elburg en Hattem een nieuwe schoonmaakmedewerker en deze vacatures kunnen eventueel gecombineerd worden.In Elburg gaat het om 3x per week, startend om 16:30 uur (2,25 uur/dag, ma, wo & vr.dag) en werk je samen met 2 andere collega's.In Hattem zoeken we ook een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 1 opdrachtgever waar je 5x per week de werkzaamheden alleen of samen met een collega verricht. De werktijden zijn in overleg. Toekomstige uitbreiding van de vaste uren bij andere klanten van Armadaclean behoort zeker tot de mogelijkheden, zeker als je ook de mogelijkheid hebt om in Zwolle voor ons te werken.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Zwolle e.o.

We groeien hard en zijn daarom doorlopend op zoek naar versterking. Vul je gegevens in en we gaan kijken waar we jou kunnen plaatsen. In het begin als invalkracht, in combinatie met een kleine opdracht en dan geleidelijk vindt er uitbreiding plaats. De meeste van onze opdrachtgevers wensen de schoonmaak in de late middag / begin van de avond . Wij streven naar arbeidscontracten van ongeveer 10-15 uur per week, maar bij veel flexibiliteit van jouw kant kan het verder groeien. Alles in goed overleg tussen jou en ons.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Nijmegen - 'VLIEGENDE KEEP ARNHEM / NIJMEGEN'

Op enkele van onze objecten in Arnhem en Nijmegen zoeken we versterking met een zelfstandig werkende schoonmaakmedewerker. In Nijmegen gaat het per direct om een klein object waar we 2x per week in de avonduren werken , maar kan na de zomervakantie uitgebreid worden met een aantal andere objecten. Solliciteer nu!

In Arnhem zoeken we een medewerker die met name in staat is om als flexibele kracht snel te kunnen schakelen en in te vallen bij onze vaste objecten. We wijzen je een vast object toe, maar doen graag een beroep op je zelfstandigheid om op aangeven van de objectleider ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers altijd kwalitatief goede schoonmaak ontvangen. Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Zevenaar - 'VLIEGENDE KEEP DE LIEMERS'

We zoeken voor de regio Zevenaar-Duiven een 'vliegende keep': gemakkelijk inzetbaar als invalkracht, zelfstandig werkend in de regio met een of enkele vaste 'eigen' objecten.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker NIJKERK 11 uur/wk

In Nijkerk zoeken we een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 1 opdrachtgever waar je 5x per week de werkzaamheden samen met 2 collega's verricht. De werktijden zijn in vanaf 15:30 uur.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Zevenaar - 'VLIEGENDE KEEP DE LIEMERS'

In Angerlo zijn we MET SPOED op zoek naar een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 1 opdrachtgever waar je 5x per week de werkzaamheden alleen of samen met een collega verricht. De werktijden zijn in overleg. Toekomstige uitbreiding van de vaste uren bij andere klanten van Armadaclean behoort zeker tot de mogelijkheden, zeker als je ook de mogelijkheid hebt om in één van de omliggende plaatsen onze klanten kan bedienen.

Solliciteer nu!