Werken bij Armadaclean

Welkom op deze pagina. Hier zijn de actuele vacatures te vinden. Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Laat vooral ook bij het kopje 'motivatie' aan ons weten waarom jij een goede toevoeging voor ons bedrijf bent.

Denk niet dat je te oud bent

Wij en onze klanten hebben juist een voorkeur voor mensen met veel (levens)ervaring die vooral een goede en professionele werkhouding laten zien.

Vacature 1: Basisschool Meppel (11 uur/wk)

In Meppel zoeken we een nieuwe schoonmaakmedewerker voor onze klant MFK Het Palet. Er is 1 persoon nodig voor de dagelijkse schoonmaakronde vanaf 13:00 uur (op woensdag is de starttijd 15:30 uur) en 1 persoon voor dagelijkse werkzaamheden na 15:30 uur. Eén van beide functies wordt ingevuld vanuit het bestaande team. Graag in de sollicitatie aangeven naar welke werktijd je voorkeur uitgaat. Ervaring met een schrob-zuigmachine is een pré. Maar het gaat vooral om een gezonde werkhouding, een positieve uitstraling en bereidheid tot samenwerking met de andere collega's. Het totaal aantal uren bedraagt ongeveer 11 uur per week (schoolvakanties grotendeels vrij). Toekomstige uitbreiding van de vaste uren bij andere klanten van Armadaclean behoort zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Vacature Nijeveen en Havelte (ongeveer 11 uur/wk)

In Nijeveen en Havelte zoeken we een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 2 objecten. In Havelte verricht je de werkzaamheden zelfstandig (ma,wo,vr.ochtend, totaal max. 7 uur per week) en in Nijeveen betreft het een basisschool waar je op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag samenwerkt met een collega (totaal 5-7 uur per week). Voor bovenstaand willen we het liefst 1 persoon, maar reageren op één van beide locaties is ook mogelijk. Geef dit duidelijk aan in het opmerkingenveld. Toekomstige uitbreiding van de vaste uren bij andere klanten van Armadaclean behoort zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Vacature 3: Zwolle (7,5 uur/wk)

In Zwolle zoeken we een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 1 object, op industrieterrein De Marslanden waar je 5x per week (totaal 7,5 uur per week) de werkzaamheden zelfstandig verricht vanaf 15:30 uur. Toekomstige uitbreiding van de vaste uren bij andere klanten van Armadaclean behoort zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Zwolle e.o.

We groeien hard en zijn daarom doorlopend op zoek naar versterking. Vul je gegevens in en we gaan kijken waar we jou kunnen plaatsen. In het begin als invalkracht, in combinatie met een kleine opdracht en dan geleidelijk vindt er uitbreiding plaats. De meeste van onze opdrachtgevers wensen de schoonmaak in de late middag / begin van de avond . Wij streven naar arbeidscontracten van ongeveer 10-15 uur per week, maar bij veel flexibiliteit van jouw kant kan het verder groeien. Alles in goed overleg tussen jou en ons.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Nijmegen - 'VLIEGENDE KEEP ARNHEM / NIJMEGEN'

Op enkele van onze objecten in Arnhem en Nijmegen zoeken we versterking met een zelfstandig werkende schoonmaakmedewerker. In Nijmegen gaat het per direct om een klein object waar we 2x per week in de avonduren werken , maar kan na de zomervakantie uitgebreid worden met een aantal andere objecten. Solliciteer nu!

In Arnhem zoeken we een medewerker die met name in staat is om als flexibele kracht snel te kunnen schakelen en in te vallen bij onze vaste objecten. We wijzen je een vast object toe, maar doen graag een beroep op je zelfstandigheid om op aangeven van de objectleider ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers altijd kwalitatief goede schoonmaak ontvangen. Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Zevenaar - 'VLIEGENDE KEEP DE LIEMERS'

In Zevenaar komt deze zomer een object (bijna 9 uur per week, middag/avond) beschikbaar, dus nu al jouw kans om te reageren.  En wellicht kun je onze 'vliegende keep' voor De Liemers worden: gemakkelijk inzetbaar als invalkracht, zelfstandig werkend in de regio.

Solliciteer nu!

Vacature voor Schoonmaakmedewerker DEVENTER

In Deventer zoeken we een nieuwe schoonmaakmedewerker. Het gaat om 2 objecten (sleutelpanden), waar je 2x per week (totaal 4,5 uur per week) de werkzaamheden zelfstandig verricht.

Solliciteer nu!