handige schoonmaaktips
5 handige schoonmaaktips die jij niet mag missen!
27 mei 2019
vieze geurtjes verwijderen
Vieze geurtjes verwijderen? Dat doe je zo!
27 juli 2019

3 meest bijzondere kantoren

bijzondere kantoren

Bijzondere kantoren

Denk je in een bijzonder kantoor te werken? Het zou zomaar eens kunnen dat ie niet zo bijzonder is als de kantoren in dit artikel… Dit zijn de meest bijzondere kantoren op een rijtje gezet. Het zijn totaal verschillende kantoren, misschien dat je daardoor wel je eigen kantoor een beetje herkent. Zo is de een juist heel erg speels en gericht op creativiteit en de ander zou je (waarschijnlijk) niet dood gevonden willen worden. Want het is niet bepaald inspirerend om met heel veel mensen in kleine hokjes te zitten, toch?

Google kantoor

Een van de meest bijzondere kantoren is toch wel het Google kantoor. Dit kantoor is niet alleen immens groot, maar vooral ook heel speels. Zo heb je ruimtes waar je op gekleurde poefen kunt brainstormen. Er zijn zitjes waar je met twee personen makkelijk een gesprek kunt voeren. Ook zit er om het Google kantoor een hele tuin waar je even een blokje om kunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amazon kantoor

En we blijven nog even bij de Amerikaanse kantoren als we het hebben over bijzondere kantoren. Want het hoofdkantoor van Amazon mag er ook wel wezen! Het interieur is geinspireerd op een vogelnest. En dat zie je heel duidelijk terug in het interieur. Er is veel groen, ronde vormen en het geheel straalt iets van geborgenheid uit. Wat zou het fantastisch zijn om hier een keer een meeting te hebben.. Laat staan om er elke dag lekker te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Economia

Dit is een heel ander bedrijf, namelijk een Tsjechisch mediabedrijf! Ze brengen kranten en tijdschriften uit. Dit gigantische pand is helemaal omgetoverd tot een hele grote werkvloer waar iedereen bij elkaar zit. Doordat het een ontzettend hoog plafond heeft, is het ruimtelijk. Maar het zal er toch ook wel erg rumoerig zijn… Want als mensen met elkaar praten dan zal het galmen in de ruimte. Maar voor het gezicht, fantastisch!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is lastig voor te stellen dat ook deze kantoren allemaal elke week minimaal één keer schoongemaakt moeten worden! Of het nu gaat om een grote schoonmaak of het bijhouden van schoonmaken, het zal een gigantische klus zijn om dit te doen. Zit je ook in een groot kantoor, of überhaupt een kantoor waar ook weleens flink gepoetst mag worden? Dan kun je het team van Armada Clean inschakelen om schoon te maken. Hun team van professionals pakt elke klus aan en zorgt ervoor dat alles er weer spic en span uit komt te zien! Neem contact met ze op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *